Adema Orgel Bonifatiuskerk
Orgel Bespelen

Orgel Bespelen

Orgel bespelen?

Als commissie willen we dat het Adema-orgel zo breed mogelijk gebruikt wordt. Daarom is het mogelijk het orgel te bespelen voor organisten, amateurs, gevorderden en beginners. Een orgel zelf heeft geen voorkeuren!
Wel moet u vooraf beseffen dat dit een bijzonder orgel is dat enige vaardigheid en kennis vergt alvorens het te bespelen, echter in overleg is alles mogelijk. Voor het bespelen van het orgel vragen wij een donatie naar draagkracht, deze kunt u (anoniem) contant doen in de donatiebus in de kerk of per bank via onze donatie pagina. Dit kan vooraf of na afloop.

Dien een verzoek in via deze site, of stel via het contactformulier uw vraag.

Schroom niet te vragen!


Concert geven? Orgel bespelen voor familie?

Wilt u een ‘concert’ geven voor familie, vrienden of collega’s? Of wilt u dit cadeau geven aan een collega, vriend of familielid? Dat kan, behandel dat verzoek als ‘Orgel bespelen’. Indien de groep beperkt blijft is dat geen probleem.
Wanneer u een concert wilt organiseren dat openlijk toegankelijk is, dan verzoeken we u contact op te nemen via het contactformulier. Er zal dan overleg moeten plaatsvinden tussen parochie, Stichting Bonifatiustoren en de commissie over de mogelijkheden.

Schroom niet te vragen!


Verzoek indienen


U kunt hieronder een verzoek indienen, lees wel even de voorwaarden. Met het versturen van de aanvraag gaat u hiermee akkoord. U kunt uw verzoek ook gewoon via de mail indienen via info@ademaorgelleeuwarden.nl
Voor beschikbare tijden en dat kijkt u in de agenda hieronder.

Wanneer contact per mail mislukt, of bij calamiteiten.
Vul hier de gewenste datum en tijdsvak in. Wilt u meerdere data en tijden aangeven, dat kan dan bij opmerkingen/aanvullende informatie.

Agenda van orgel en kerk.